Bizzfocus

Breng uw organisatie in beweging met Bizzfocus

De wereld verandert steeds sneller. Wat vandaag nog bijzonder is, kan morgen weer achterhaald zijn. Hierdoor gebeurt het vaak dat ondernemingen, onder druk van de hectiek van elke dag, niet toekomen aan vernieuwing en lange termijn focus.

Bizzfocus is in leven geroepen vanuit de overtuiging dat focus op strategie, efficiënte processen en mensen in hun kracht zetten, zal leiden tot beter rendement. Wanneer winstgevendheid het hoofd- of enige strategische thema is, leidt dat maar al te vaak tot kortstondige stijging van de winst. Op lange termijn leidt het echter tot het uitputten van de ‘motor’ van de onderneming. Winst is essentieel voor welke onderneming dan ook, maar het is een resultaat dat voortvloeit uit een scherpe missie, een efficiënt proces en een team van mensen die vanuit hun drijfveren graag samenwerken.

Is uw organisatie toE aan focus?

Tony Nauta

Ik ben Tony Nauta, geboren in Zuid-Afrika, getrouwd en vader van 3 kinderen. Wat mij drijft is: mens en organisatie in hun kracht te zetten. De rode draad in mijn leven is procesbegeleiding en dialoog. Ik heb ervaring en expertise opgebouwd binnen diverse markten, organisaties en landen. Dit helpt mij om zaken vanuit diverse invalshoeken te bekijken.

Ik heb een passie voor kwaliteit waardoor ik in dialoog graag zaken aanscherp, omdat ik geloof dat een scherpe visie en strategie mensen aanspoort tot actie en resultaat. Ik geloof dat wij het meest bereiken als we werken vanuit onze passie en drijfveren.

Ik kom graag met u in contact om samen met u en uw organisatie nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
 
Registraties:
LVSC - Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching
Supervisor LVSC: S12886
Register coach LVSC: RC0357
Lid van de VCW – Vereniging voor Contextuele Werkers
 
BIZZFOCUS heeft relaties en samenwerkingsverbanden met verschillende experts en specialisten.